Despre Clinica Alma

#eleganță #libertate #revoluție

Eleganță

Alma Skin Clinic este singura clinică specializată în epilare definitivă din Râmnicu Vâlcea. Dispunem de cea mai nouă şi performantă platforma LASER produsă de lideri mondiali în domeniu.
Epilarea definitivă reprezintă, în prezent, un must-have al frumuseții feminine contempoarane.

Într-un spatiu elegant și rafinat creat cu pasiune si atenție la detalii (situat pe bulevardul Regina Maria, nr. ), ne dorim să beneficiați de cele mai eficiente tratamente, garantandu-vă cele mai bune rezultate, prin stabilirea unui plan personalizat de tratament, dar și prin validarea celor mai bune soluții prin feed-back-ul si gradul de satisfacție al celor care aleg serviciile propuse de Alma Skin Clinic.

Esența stilului și eleganța unei persoane sunt evidențiate atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul. Pielea este cel mai mare organ al corpului și contactul nostru cu lumea exterioară. Acordă atenție pielii tale!

Libertate

Nimic nu iți oferă mai multă libertate decât faptul de ”a te simți bine în pielea ta”. Alege confortul pielii fine și catifelate fără efort, fără durere, prin îndepărtarea definitivă a părului nedorit si inestetic.
Oferă-ți libertatea de a alege epilarea definitivă laser. Alege ce este mai bine pentru tine!

Revoluție

Revoluționară și inovativă este soluția propusă de Alma Skin Clinic. Invenția laserelor a fost unul dintre cei mai importanți pași ai evoluției în știință și inginerie. Dintre toate sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, dispozitivele Alexandrite au câstigat încrederea specialiștilor și dețin cea mai mare cotă de piață. Popularitatea lui este bazată pe lungimea de unda de 755 nm, care livreaza un nivel de energie per puls la nivelul rădăcinii firului de păr incomparabil cu laserele concurente.

Studiile clinice efectuate in U.E și SUA evidențiază neta superioritate a laserului Alexandrite asupra altor metode de epilare bazate pe energie luminoasă, fiind considerat în prezent „state-of-the-art” in domeniul epilării definitive.

Te invităm să te alături principiilor Alma Skin Clinic! #eleganță#libertate#revoluție

Laserul Alexandrite este considerat in prezent, conform studiilor de specialitate, cel mai rapid si eficient dispozitiv de indepartare a parului nedorit, fiind util in tratarea pacientilor cu tegument deschis la culoare (fototip cutanat I-III, conform clasificarii Fitzpatrick). Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare, laserul Alexandrite este eficient si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat in prezent cu succes in cele mai mari clinici de specialitate din lume. Studiile clinice efectuate in Statele Unite ale Americii evidentiaza neta superioritate a laserului Alexandrite asupra altor metode de epilare bazate pe energie luminoasa, fiind considerat in prezent „state-of-the-art” in domeniul epilarii definitive.

Testimoniale

Adina Mihalcea-Ochescu@mihalcea.adina
Read More
Servicii profesionale! Recomand cu drag oricarei persoane interesate de epilarea cu adevarat definitiva 😜🥰
Alexandra Dumitru@alexandra.dumitru
Read More
Recomand cu mare încredere acest aparat minune ! Nu am crezut vreodată ca o sa scap de foliculita și chiar după prima ședința unde sa diminuat 60-70 % , nu mai zic de par . Iar la axila abia după aproape 4 săptămânii a început sa crească părul . Recomand de 1000 ori profesionalism și calitate !🔝
Deaconescu Nistor Ștefania@stefania.deaconescunistor
Read More
Recomand cu încredere, profesionalismul este la el acasă. Felicitări pentru implicare, 💙❤️
Loredana Mișcoci@loredana.danciu.33
Read More
Am terminat deja 2 sedinte de epilare la Alma pe zonele inghinal si axila. In urma acestora, pot spune urmatoarele: intre sedinte am avut o perioada de 4 saptamani, timp in care am simtit nevoia sa ma epilez doar de 2 ori (cu aparatul de ras), desi inainte trebuia sa o fac la maxim 3 zile. Chiar dupa prima sedinta, firele de par nu mai au putere sa creasca, sunt fire care imi pica, nemaiavand radacina, si am zone intregi in care nu se mai vede nimic. Ca orice persoana (cred) am avut o oarecare reticenta, insa acum nu am niciun regret, o recomand tuturor. Intr-adevar scapi de grija epilatului. Important de precizat este ca nu doare. Se simt cateva piscaturi in zonele cu pilozitate mai ridicata, dar in rest, absolut nimic. De servicii, nu pot sa zic decat de bine: super deschidere, flexibilitate pe program, energie megaaa pozitiva.
Alina Aly@stanca.alina.7
Read More
Atunci când crezi în visul tău și faci ceea ce ți place, rezultatele sunt uimitoare!!!! Iar "rezultatele" suntem noi... Femeile fericite care ies din clinica ta! 🥰 Am întrat în clinica cu o oarecare strângere de inima... Din cauza durerii... Venind aici după experienta epilării cu IPL, care este extrem de dureroasă, iar rezultatele se cam lăsau așteptate!!! Am rămas uimita ca NU AM SIMȚIT NICI O DURERE.... Nici măcar o " pișcătură"... NIMIC!!!! Recomand din toată inima... Atât pentru profesionalism, cât și pentru felul cum sunt primite și consiliate clientele!! Sunteți de departe No 1!!!🥰🥰🥰
Curtu Cristina@curtu.cristina
Read More
Cel mai bun aparat de epilare din oraș!Recomand cu încredere! Profesionalism din toate punctele de vedere!
Predescu Simina@predescu.simina
Read More
Nu vreau sa laud pe nimeni gratuit sau pentru reclama !!! Am trecut pe la câteva clinici cu epilare definitiva, mă chinui de câțiva ANI sa scap de par ..... am o singura ședința la ALMA ( acum doua săptămâni )și sunt efectiv minunata de rezultat ...... efectiv socata de rezultat ❤️ Dupa prima ședința sa ai rezultate de 80% mi se pare wow!! Ii recomand din adâncul sufletului, mai ales ca am investit foarte mulți bani in așa zisa ,,epilare definitiva” in alte părți ! Va iubescccccc❤️❤️❤️💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Previous
Next

Intrebari frecvente

Tratamentul constă în distrugerea permanentă a foliculilor piloşi. Denumirea ştiinţifică a acestui proces este fototermoliza selectivă. Aceasta înseamnă absorbţia luminii în pigmentul (melanina) din firul de păr, transformarea luminii în căldură şi distrugerea celulelor ţintă (celulele germinative ale foliculului pilos) cu ajutorul temperaturii înalte. Acest lucru se întamplă într-un mod selectiv, adică lumina este absorbită doar de către melanina din firul de păr datorită lungimii de undă specifice utilizate.

Indiferent despre ce zonă a corpului vorbim, tratamentul de epilare definitivă se întinde pe o perioada de la 8 luni cel puţin si 1 an. Acest lucru se datorează faptului că tratamentul se face respectând fiziologia fiecărei zone în parte, mai exact, ciclurile de creştere ale firelor de păr.
Numărul de sesiuni depinde de diverși parametri individuali, cum ar fi vârsta, greutatea, sexul pacientului, statusul hormonal, medicamente, zona corpului care urmează a fi tratată (fiecare regiune a corpului dispune de un ciclu specific de creștere al firelor de păr), de culoarea pielii, de grosimea și culoarea firelor de păr, fiind necesar un minim de 6 ședințe.
Tratarea anumitor zone (ex. regiunea facială a bărbaților) sau tratarea pielii mai închise la culoare poate necesita un număr mai mare de ședinte;
Ca și frecvență, ședințele de epilare definitivă se efectuează la interval de 4-12 săptămâni, în funcție de zona tratată și de durata ciclului firelor de păr din zona respectivă (de exemplu, zona facială necesită tratamente mai frecvente, la aproximativ 4 săptămâni, în timp ce membrele inferioare necesită tratamente mai puțin frecvente).

Şedinţele pot dura de la câteva minute până la o oră în funcţie de zona ce va fi tratată. De exemplu, o şedinţă pentru bărbie durează 5 minute, pentru axilă 10 minute, iar pentru bikini un sfert de oră.

Un prim beneficiu este faptul că scăpaţi de stresul cauzat de părul nedorit şi timpul pierdut periodic cu metodele clasice şi nepermanente de epilare. Un alt beneficiu major este reprezentat de eliminarea foliculitei şi a firelor crescute în piele. De asemenea, aspectul pielii de pe zona tratată se îmbunătăţeşte radical, devenind foarte fină şi catifelată.

Epilarea definitivă cu LASER este, în general, o modalitate sigură şi eficientă de a epila părul de pe cele mai multe părţi ale feţei şi corpului.
Roșeața, senzația de căldura locală care pot fi resimțite în cazul tipurilor de piele sensibilă, sunt normale și tranzitorii.
În cazul pielii închise la culoare sau bronzate, poate determina modificări de pigmentare ale pielii (hipo-, hiperpigmentari), care sunt însă tranzitorii;

Este bine să ştiţi că nu orice tip de aparat pentru epilare definitivă duce la obţinerea rezultatelor dorite. Pentru a putea beneficia de o epilare cu adevărat definitivă este necesar să apelaţi la serviciile unei clinici specializate, cu aparatură performantă şi terapeuţi cu experienţă. De asemenea, tehnologia eficientă, cât şi cunoştinţele şi experienţa terapeuţilor sunt esenţiale pentru a beneficia de un tratament corect, eficient şi lipsit de riscuri.

Da, cu laserul Alexandrite, tratamentele sunt personalizate în funcţie de culoarea, textura şi localizarea firelor de păr. Orice fel de păr ce conţine măcar puţin pigment poate fi tratat prin epilare definitivă. Desigur, este exceptat părul alb.

Pielea are nevoie de puțină pregătire pentru acest proces:
- Cu minimum 4 săptămâni înainte de începerea tratamentului se pot folosi doar metode de epilare care nu presupun smulgerea firului de păr. Este indincată folosirea aparatului de ras, a cremei depilatoare sau a trimmer-ului.
- Nu utiliza creme autobronzante și nu te expune la soare sau solar, cu 3 zile înainte de tratament si 3 zile dupa tratament.
Este foarte important ca ședințele să fie efectuate la intervalele indicate de specialiștii care efectuează procedura.
Pentru a ne asigura că se vor obține rezultatele dorite, începerea procesului presupune asumarea respectării programărilor care vor fi la distanță de 4-8 săptămâni.

Cu 24 de ore înainte de ședință, pielea trebuie depilată (cu aparatul de ras sau crema depilatoare), astfel încât să aibă timp să se calmeze în eventualitatea apariției unei iritații ca urmare a procesului de epilare. Înainte de ședința de epilare cu laser este indicat să nu aplicați nicio loțiune topică pe piele, deoarece aceasta ar putea funcționa ca un conductor termic pentru impulsul luminos, ceea ce ar disipa energia laserului la suprafață, fără să ajungă la rădăcina foliculului, unde trebuie să acționeze.
În primele 24 de ore ulterioare ședinței, se recomandă evitarea băilor în apă fierbinte, mersul la saună sau jacuzzi și purtarea hainelor din materiale care nu lasă pielea să respire.

Rezultate inainte si dupa

Previous
Next