Epilare Laser Alexandrite

PERFORMANTA DE NEEGALAT IN EPILARE DEFINITIVA SI TRATAMENTE ESTETICE

O Inovație de la Pionierii în Tehnologiile de Îndepărtare a Părului

AGAIN si Motux AX ideale pentru Estetica si Dermatologie

Caracteristici Speciale
Laser Alexandrite + Moveo Technology

Epilare fara durere

Sistem profesional super-avansat cu sistem de răcire

Epilare faciala si corporala

folosit si pe zone foarte sensibile, ca zona facială

Toate tipurile de piele

inclusiv pielea inchisă la culoare
sau bronzată

Puncte Cheie AGAIN

Epilare | Tratamente Vasculare | Leziuni Benigne Pigmentare | Venele Picioarelor Rejuvenarea Non-ablativă a Pielii Pseudofoliculita Barbae (PFB) | Onicomicoză

Principii Cheie

AGAIN este o platformă laser rapidă și de mare putere pentru epilare și o gamă largă de aplicații în Medicina Estetică pentru profesioniști. Este echipat cu două lungimi de undă complementare, 755 nm Alexandrite (singura eficientă pentru părul subțire și deschis la culoare) + 1064 nm Nd:YAG, care pătrunde mai adânc în piele pentru rezultate mai bune.

De ce să alegi AGAIN:

Tehnologie

✓ Dispozitiv laser medical premium care foloseste cea mai avansata tehnologie din lume in materie de epilare definitiva 

Soluție 2-în-1

✓ Îmbunătățit de combinația dintre Laser-ul Alexandrite ultra puternic și rapid + o sursă Nd:YAG de neegalat.

De ce aveti nevoie

Un sistem flexibil cu două lungimi de undă, cu o gamă largă de spot-uri de diferite dimensiuni, fluențe și rate de repetiție; oferă tratamente fiabile, rentabile și rapide, de la epilarea definitivă până la aplicații estetice suplimentare.

Acțiunea controlată multipass a MOVEO SR determină o creștere progresivă a căldurii la nivel dermic, ceea ce stimulează procesul de neocolageneză.

Acțiunea specifică a aplicatorului acționează direct asupra leziunilor vasculare cu reflexie redusă a energiei. MOVEO VL este foarte eficient în roșeața vasculară superficială.

Prin încălzirea progresivă a leziunilor pigmentare, MOVEO PL este extrem de eficient și confortabil, fără decolorarea sau hiperpigmentarea pielii.
Tehnologia Moveo HR constă în treceri multiple pe zone mici definite. Acest lucru determină încălzirea treptată și distrugerea firelor de păr nedorite. Procedura este practic nedureroasă și fără efecte secundare.

Epilare definitiva faciala si corporala

Realizam cu succes epilare definitiva laser atat corporal pe zonele cele cele mai intalnite (picioare, axila, inghinal, spate, abdomen ) cat si epilare faciala (mustata, perciuni, barbie etc).    

eficacitate

viteză​

siguranță

simplitate

Motus AX cu Moveo HR. Adevărata revoluție în universul epilatului

Motus este un echipament laser medical (nu doar cosmetic!!!) cel mai eficient si sigur pentru epilarea facială. Avem rezultate cu adevarat remarcabile, pacientii remarca de fiecare data cat de diferite sunt protoacolale si rezultatele noastre!

Epilare laser fără durere

✓ Sistemului de răcire la contact cu pielea și mișcările repetate cu impulsuri la putere redusă, induc o încălzire graduală, evitând durerea si efectele secundare.

Epilare definitiva in siguranță maximă

✓ Acționează pe toate tipurile de piele, chiar și pe piele bronzată sau păr mai deschis la culoare, FACIAL si CORPORAL

Epilare cu Eficienta maxima

✓ (frecvență maximă de 5 Hz) si un număr limitat de tratamente necesare, aprox 70% efect din prima ședință

Fără reflexie = 100% din absorbția de energie

Aderența totală a piesei de mână pe suprafața de tratat resetează dispersia energiei, obținându-se astfel 100% din absorbția de energie, ceea ce înseamnă că pentru a obține aceleași rezultate avem nevoie de o putere mai mică față de alte sisteme de pe piață.

Eficacitate maximă la putere mai mică = Siguranță totală

Emisia laser cumulativă permite furnizarea unei cantități de energie la impulsuri de putere mai mică care duce la distrugerea părului într-un mod care este total nedureros pentru pacient și fără efecte secundare, cum ar fi arsuri sau decolorare, de asemenea, la tipurile de piele mai închise.

Rezultate clinice

Intrebari frecvente!

Principiul din spatele epilarii cu laser se numeste fototermoliza selectiva: laserul poate selecta doar substanta inchisa la culoare si o poate distruge fara a afecta zona incojuratoare.

Acest principiu este folosit in cazul epilarii, substanta inchisa la culoare fiind melanina inchis pigmentata din firele de par. Mai simplu spus, lumina (foto) este transformata in caldura (termo) distrugand selectiv si definitiv celulele de crestere ale foliculului pilos aferent firelor de par in faza anagena de crestere, fara a le afecta pe altele. 

Pe corpul uman exista aproximativ 5 milioane de foliculi de par, iar acest numar este constant de-a lungul vietii. 

La barbati numarul este semnificativ mai mare decat la femei (se estimeaza cu cateva sute de mii), avand un nivel al hormonilor testosteronici net superior. (firul parul este mai gros).  

Cresterea parului se realizeaza in cadrul unui proces etapizat ce compune un ciclu complet cu perioade active si perioade de repaus. 

Altfel spus: intr-un anumit moment dat, doar o parte din foliculii de par dintr-o anumita zona sunt in faza activa. (anagena)

Majoritatea parului corporal: axile, inghinal, picioare

Majoritatea firelor cu o grosime si culoare mai pregnanta se afla in axile, zona inghinala, pe picioare si brate, acest fapt fiind valabil atat la barbati cat si la femei.

La barbati mai apare in plus pe bust, pe fata, pe umeri/ spate, dar in functie de tipologie si ereditate poate exista si in zona urechilor, nari, etc.

De mentionat ca si la femei poate aparea o anumita cantitate de pilozitate faciala in zone precum mustata, barbia sau chiar perciuni prea evidentiati. 

In afara de aceste zone, mai poate exista o cantitate moderata (dar deranjanta estetic) de par pe zone precum:  linia abdomentului, fese, laba piciorului, urechi, gat, zona lombara etc. 

aproximativ 5 milioane de foliculi par

Este foarte util sa cunoasteti faptul ca exista anumite cicluri succesive si asincrone de crestere a parului. 

astfel: 

Prima faza – ANAGENA  – este perioada activa, de dezvoltare a firului de par, la finalul careia acesta este matur si definitiv format

A 2-a faza este cea CATAGENA – o faza scurta de tranzitie in care firul de par se detaseaza de aportul de sange. Firul de par incepe sa migreze usor spre exterior 

In faza catagena firul de par nu se mai afla in contact cu radacina, si nu se poate face diferenta de firul de par activ. 

A 3-a faza TELOGENA – este o perioada de repaus complet, firul de par urmeaza sa cada (faza exogena)  iar in acest timp radacina se regenereaza si se pregateste de intrarea intr-o noua faza anagena generand un alt fir.

Astfel tratamentul vizeaza NUMAI firele de par afate in faza ANAGENA de crestere. 

Procentele in care se regasesc cele 2 tipuri de par variaza in functie de mai multi factor dar mai ales in functie de zona la care facem referire. 

Daca ne referim la parul de pe corp vizat de epilare de exemplu: 

  • pe picioare sau brate aproximativ 20% din par este in faza anagena, restul este in faza telogena, de aceea este nevoie , in medie de un numar de 7-8 sedinte. 

Ceea ce stim cu siguranta este ca, daca se lucreaza cu parametrii corecti, laserul Alexandrite realizeaza inlaturarea definitiva a foliculilor aflati in faza anagena.