Revolutionam remodelarea corporala cu
ONDACoolwaves®

1

Slabire Localizată

Microundele Coolwaves™ pătrund adânc în piele, distrugând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este drenat semnificativ prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofaga). Sistemul de răcire integrat în aplicator asigură distrugerea lipocitelor în condiții de siguranță si confort. 

2

Anti Celulită

Microundele Coolwaves™ targheteaza tesutul conector dintre lobulii adiposi ce formeaza nodulii de celulită, eficient chiar pentru stadii foarte avansate. 

Efectul de “coajă de portocală” este combătut maxim eficient.

3

Fermitatea pielii

Microundele Coolwaves™ induc contracția rapidă a fibrelor de colagen si deci formarea colagenului nou care determină compactarea țesuturilor.

Tehnologie premiata, de ultima generatie

ONDA este singurul sistem ce foloseste microundele Coolwaves ™ ce vizează selectiv numai celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grasime localizată într-un mod sigur, eficient si non-invaziv.
DEKA a creat dupa mulți ani de cercetare, o piesă de mâna inteligentă ce ghidează câmpul electromagnetic către adipocite pentru a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire calmează pielea, asigurând siguranța si confortul pacientului.

Anti-Aging & Beauty Trophy 2019 pentru cea mai bună tehnologie non-invazivă de Remodelare Corporală 

Sistem de Răcire Integrat

Un sistem de răcire a pielii este integrat în aplicatori și contrabalansează căldura indusă de
microunde. Stratul superficial al pielii este conservat, asigurând confortul total al
pacientului și evitând orice efecte secundare și inflamații.

Deep

Ideal pentru Grăsimea Localizată

(1.2 cm adâncime de acțiune)

Shallow
Ideal pentru Celulită | Laxitatea Pielii | Grăsimea Submentală
(0,7 cm adâncime de acțiune) NOU!

aplicatoare inteligente, cu sistem de racire

 

Aplicatoarele Shallow de energie emit Coolwaves™ în mod inteligent: target-at si focalizat pe zonele unde se doreste : tesut adipos subcutanat, anumite depozite de grasime, fara a afecta si tesuturile din jur, asa cum se intampla cu restul tehnologiilor de remodelare corporala.

Sistemul de racire care intra în contact cu pielea este integrat în piesele de mana, racind dermul, contrabalansand caldura emisa de microunde.

Dermul este prezervat, asigurând confortul total al pacientului si evitând orice efect secundar sau inflamatie, NU risca sa cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folositi în sistemele de radiofrecventa.

Microundele inteligente COOLWAVES sunt unice pentru ca determina moleculele care le absorb sa oscileze si sa vibreze, încalzind astfel mediul unde acestea sunt emise.

ONDA genereaza microunde la frecventa de 2,45 GHz, o frecventă care este preferential absorbita de moleculele de grasime, mai degraba decât de moleculele de apa.

Conductivitatea epidermei si a dermei, care contin multa apa dar nu si grasime, este mult mai mare decât cea a hipodermului. De aceea, atunci când Coolwaves penetreaza pielea, acestea trec direct prin straturile superioare fara a le supraîncalzi (absortia fiind de aproximativ 20% din energia emisa), în timp ce acestea îsi concentreaza actiunea eficienta asupra grasimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80 % din energie).

În schimb, sistemele traditionale de radiofrecventa (domeniul de frecventa 0,1 – 40 MHz) actioneaza numai superficial datorita absorbtiei lor ridicate de catre moleculele de apa.

Acest lucru înseamna ca nu numai ca nu reusesc sa patrunda adânc în organism pentru a trata grasimile, dar, de asemenea, risca sa lezeze pielea.a

Microundele fac parte din marea familie de unde electromagnetice [domeniul de frecventa: 1 – 300 GHz]. Astazi ele sunt comune în multe domenii ale vietii de zi cu zi, inclusiv în domeniul medical, pentru diagnostic sau tratament.

Pentru siguranta suplimentara si confortul îmbunatatit al pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu un sistem integrat de racire ce actionează ca o bariera intre sursa de alimentare Coolwaves si piele.

Aceasta creeaza o perna termica ce protejeaza epidermul si dermul, permițând actiunea sa fie concentrata adânc în tesut pe zona vizată.

Astfel,

Onda Coolwaves NU risca sa cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folositi în sistemele de radiofrecventa.